Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Dra lärdom av ditt förflutna*



Sorgs aldrig över ett trasigt, jobbigt eller sorgligt förflutna.

Dra då istället lärdom av allt som har hänt.

FÅ det att vara värt.

Jag har gjort mycket i livet,
som jag idag inte är stolt över.

Jag har gråtit över förlust
och motgångar.

Men jag har dragit min lärdom av det
och lärt mig att leva med det.

Fått det att inte ha varit helt i onödan.




Fri vers (Fri form) av //Nikita
Läst 1047 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-03 21:54



Bookmark and Share


  lonely_on_a_island
SÅ RÄTT, LÄRDOM AV DE FÖRFLUTNA!!!så fint sakt!!
2011-02-06

  oMareld
det gör en starkare
2011-02-05

  Ari Viklund
det är sådan kraft i att se framåt,
inga smärtor är bortkastade, när
livet visar på nya möjligheter, att
använda alla de lärdomar vi fått,
från ha varit vilse i livets labyrint.
2011-02-05

  M.B
Gillar den här :) fint !
2011-02-03

  Ninananonia VIP
Visa ord :)
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita