Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, hjärtat.

när mörkret
och kylan
gör för ont

så tänker jag på dig
min sol

tack för att du gjorde min vinter varmare

ditt skratt klingar fortfarande
i mitt bröst




Fri vers av AliciaK
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-09 21:24



Bookmark and Share


  Jan Byqvist
mkt vackert skrivet blir tårögd när jag läser de här :). känner igen mig i de här :) bra alicia :) kram <3
2011-02-25

  Larz Gustafsson VIP
"Tack för att du gjorde min vinter varmare"

Fantastiskt bra!
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK