Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför måste jag vara stark alltid?


Orkar inte

Ni som sitter här inne och läser mina texter, vet att jag både gråter, skriker, frågar, vänder in och ut på mig för att förstå varför vissa saker skett...

Vad säger man till någon som bara läser några texter, inte frågar hur det är, kallar sig mina riktiga vänner...... ? Å du är duktig, skriver bra, eller Du är så stark, så bra.... De försvinner och skriver inte på länge.... Hm sårad, arg och fräser åt de, men ack de bryr sig bara om ifall jag presterar...


ORKAR INTE VARA SÅ STARK SOM ALLA TROR HELA TIDEN............

Undrar om de tänker på mig då jag är sjuk, ligger på sjukhus.... Ja, frisk är jag inte, inte ska jag dö heller.... Nej lustigt att jag är så seg att inte ens värk, slag eller sjukdom tar mig......

Ja, varför ska jag alltid le, vinka, le vinka för att behaga alla.... Är jag en kunglig??? Hm Ja, jag heter ju visserligen Sophié, Madeliené, Teresé..... Men varför???


Är jag allvarlig frågar folk om jag är sur.... Trist....

Är det så hemskt att folk tror sig veta att jag klarar mig så de inte behöver ringa???? Jag har vissa som hör av sig varje dag, de är mitt allt. min luft och de finns!!!!

Sandra är en av dem, som alltid ringer. Hon vet att jag inte är så stark som jag vill få henne att tro. Vad gör man då en tjej som börjar bli vuxen, men pratar som en gemnårig???!!

Sen har jag ju poeter som jag skriver på, pratar med vänner som jag delar tankar med.... Tårar, skratt och även ilska delas här... Många som lider från olika situationer i livet.... Trist att så många själar lider... Men med det kan vi stötta varann och slippa vara starka ensamma.....




Fri vers av Filosofen2
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-03 22:29



Bookmark and Share


  LassO
det ligger i människan att inte visa sin svaga och sorgsna sida. om man får svaret "jag mår bra" så är det ofta tvärsom, de som mår bra säger sprudlande "Kanon JAG MÅR KANON BRA...." eller "helt underbart". M a o "du är inte ensam att ljuga om det" och de som känner dej OCH bryr sej, de ser det... men de kan välja att låta det vara, utan att fördenskull klassas som att inte bry sej, i många fall så vet man helt enkelt inte vad man ska säga, kanske lika bra då? Ingen av oss är fullkomlig... inte du, inte jag, inte nån..... Kram på dej. ;)
2011-02-05

  SandraEriksson
Man kan inte vara stark hela tiden.
Man måste få gråta.
Bara för att alla andra döljer sin sorg inom sig
ska inte du behöva de.
Kommer alltid finnas här vid din sida oavsett du vill eller inte.
Jag vet varför jag pratar som en jämnårig därför att jag har fått
lära mig att ta ett stort ansvar alldeles för tidigt. Jag har mognat :)
Kram
2011-02-04

  aol
kram förstår, är du på facebook, det är jag med vad heter du där,
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2