Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punkt









kastar iväg ett pappersflygplan
kastar handsken
kastar bort ett liv på att andas någon annans luft i någon annans lungor

det kallas tidsoptimism
det är ständigt jävla passivt rökande


fäller sätet bakåt
fäller ner visiriet
fäller en tår bakom ett fallet bostadsområde

det kallas miljonprogram
det är en ständig jävla tragisk historia som skrivs


ser ord träffa så fel
ser desperata försök till förklaring
ser människor som nyss gick mot varann gå från varann

det kallas miljöförstöríng
det är en ständig jävla kamp för förståelse




får lust att bara skrika ut hur allting egentligen är
får sån lust att bara skrika ut hur allting egentligen är
får sån lust att bara skrika ut hur allting är



tar bort skyddspappret kring verkligheten
kastar bort stöden
blundar
öppnar ögonen


det är en ständig jävla kamp




fan









Fri vers av sårosa
Läst 569 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-03 22:31



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Riktigt bra!
2011-07-23

  Minkki VIP
bokmärker - du har en så personlig stil att förmedla ditt budskap!
2011-03-23

  Mow Dean VIP
S Å  B R A
tack!
2011-03-23

  M.A.J.R
Riktigt bra skrivet! Du gör det så bra!
2011-02-22

    vilgot hellros
tung text!
2011-02-07

    L e e
Jag blev att jag kom över din text! Du skriver bra, det finns ett fint flyt i dina ord och du fångar läsaren på en gång.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

sårosa