Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Mina blå ögon öppnas
denna morgon, så
sakta och mjukt.

Magin slår in då
ansiktet ges den lenaste
hud, läppar av sammet,
hår som glänser och
faller lugnt.

Öppnar min dator, ser en
hälsning,
blir så glad och ler.
Fylls av tankar vad livet
har att ge.

Just denna stund med
Winnerbäck och regn, formas
jag till en lugn
harmoni, för den röst
han bär ger mitt hjärta
den ro.

Skyddande värmrs
min nakna hud, av täckets
mjuka fång som viras
om.

Snart jag koka kaffe ska
dricka och möta denna dag
med ögon så öppna
och sinnet så djupt
visslar och sjunger
till just denna sång.





Fri vers av Filosofen2
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-04 08:02



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Ler :)
2011-02-04

  Nikolai Jungsin VIP
Underbart sätt att vakna
2011-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Ett mjukt och lyckligt uppvaknande.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2