Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge dig min morgon vill ge dig min stund

Låt mig ge dig min morgon,
låt mig ge dig min stund.
Se nu börjar ljuset kalla, och
dagen tar sin form.

Med ett leende viskar jag
godmorgon,
med en kopp kaffe
till dig jag ger rykande
hett med
smörgås och jouse.

Njut av denna morgon
njut av denna stund
som ger all energi




Fri vers av Filosofen2
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-04 08:36



Bookmark and Share


  mickech
*ler*
2011-03-14

  Anna*
Mysigt kärleksfullt skrivet!
2011-02-04

  Jaseph
En god hälsning för en god dag!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2