Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genklang


Ett vulkanutbrott på Island
två hundra mil bort
luftrummet stängs

En fjärils vingslag i Brasilien
kan det orsaka en tornado
i Texas?

Något händer
bortom vår horisont
kan vi ana det?

Mina handlingar och ord
ger genklang
långt längre bort än jag förstår






Fri vers av Bringebruden
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-04 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden