Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din närhet

Efter en lång, mörk vinter
kommer äntligen första dagen
då känslan av vårens första solstrålar når mig
och värmen sprids genom hela kroppen.
Få andra saker känns så intensivt och så mycket här och nu.
Livet återvänder och värmen får mig att må bra

Samma känsla kan jag i övrigt bara uppnå
genom att krama dig och hålla dig tätt intill mig...




Fri vers av Mik
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mik
Mik