Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luciafest

Har varit på Luciafest.

Lucian sprang fort och ivrigt före sina tärnor som om
hon hade eld i baken i stället för i håret.

Målbrotts-Staffan läste dikt (läs rabblade)

Tärnan som sjöng solo
var så nervös att hon darrade på rösten då hon sjöng

Småtärnorna viftade hej vilt med sina ljus
och ville inte stå stilla

Tomten kom och delade ut lördagsgodis (en söndag)

Barnen välte nästan granen vid dansen

Ändå ser jag fram emot lussefirandet varje år
för nu känns det att julen har startat på riktigt




Övriga genrer av Therés
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-12-11 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!