Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte leva utan dig!

jag hörde vår sång

och drack mej full

minnas är silver

men glömma är guld



jag såg vår säng

och mindes vår tid

tänka ger smärta

men piller ger frid



jag tänker på natten

då du sa adjö

och min önskan

är att få dö



nu sitter jag här

besviken och yr

och kan inte få

mina tankar i styr



jag står på balkongen

och tittar ner

vägen till glömska

är allt vad jag ser



jag tittar på bilar

som rusar förbi

där under hjulen

jag kunde bli fri



jag minns dina ord

och börjar gråta

och fast det var ditt fel

jag ber dej förlåta



och kommer du inte

då vill jag dö

jag älskar dej ännu

kära, adjö




Fri vers av JansonAlexandra
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JansonAlexandra
JansonAlexandra