Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan världen rasar samman

 

...och medan världen runtomkring rasar samman,

stänger vi oss alltmer i vår egen lilla bubbla,

lever ut all dekadans i pseudoglädje och gamman.

Då tjänar det intet till, att sitta och grubbla.

 

Och kan man inte cynismen den heliga fördubbla,

då riskerar man att åka ur det spel vi spelar.

I villervallan gäller det att få andra att snubbla,

då tjänar den platt intet, den som velar...

 

...eller den som älskar för älskandets skull,

den har ingen plats kvar i denna jämmerdal,

där det mest handlar om att själv få skäppan full.

Men att lalla med i denna cirkus är ändock inget val...

 

...så jag tror baske mig jag hoppar av...

  

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hawk
Läst 514 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-07 15:42



Bookmark and Share


  jörgen g
Tummen upp!
2011-08-06

    Silverbjer
Gillas starkt!
2011-03-10

  Kim VIP
Ja nog är det lockande att hoppa av, då och då!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk