Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att hålla hand.

Det finns inget behov av att förvränga
Nu står jag här och du vet att jag vill
Men mellan oss finns min humor som en mur
Jag tänker inte ta tillfället i akt
Gud och jag har ändå ingen pakt

Blåa sängkläder
Och jag räknar sprickor i din vägg
Jag hinner till 12 innan mitt hjärta skenar iväg
Dina blågråa ögon flackar

Jag hör nästan tiden slå
Som en duvas vingar på flykt
Om du lämnar mig nu
Bryter du mina ben
Skapar en läcka i kroppspulsådern
Men jag skrattar och ler lite till

Har du tänkt på att du har fräknar
Som jag räknar blint
Likt en dåre som inte märker
När saker och ting slår slint

Om jag lämnar över mitt hjärta
Till dig, bakom din rygg
Och du sårar mig
Bakom min rygg
Finns inget mellan fyra ögon

Men jag räknar vidare
Oändliga saker
Jag sörjer vidare
Gamla saker
Som jag sydde ihop men nu sprättar upp
Det börjar lukta krig och jag har en svagare trupp

Övertag, underläge
Du är ett undantag och det här är inte rätt läge
Och saker som aldrig kommer på rätt plats i rätt tid
I den rätta staden
I ett korrekt land
Jag önskar allt bara gick ut på
Att hålla hand.




Fri vers av barbarella
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barbarella
barbarella