Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev FRÅN Tomten

Nu är det bråda dagar i Tomteland
Hinner ej sitta, hålla Tomtemor i hand
Jobb och slit natt så som dag
Älskar mitt jobb, ja det gör verkligen jag
Snart ut och fara med säcken full
gör jag så gärna för barnens skull
Vi ses den 24:e någon gång efter "Kalle"
Du känner nog igen mig...
har röd luva på min skalle




Fri vers av Therés
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-12-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!