Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självanalyserande jävla fitta är vad jag är.




Du har förstört mig

Känner du dig liten
i någons hand?

- som ett barn
springandes runt benen

med stora
blanka ögon
och snor som rinner?



Som om det var
pappa
och inte pojkvännen

du låg i samma
säng som?


Hatar känslan
av pappas trygghet

med hans hårdhet i mig.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 545 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-06 12:54



Bookmark and Share


  lilla t
fitta som betydelse av våtmark, mmm din text är rå!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter