Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag andas

När jag andas andas jag för dig.
När du andas fyller jag mig själv med din luft
När jag är ledsen söker jag mig till dig
för att få känna din tröst
När jag älskar älskar jag för dig
Jag älskar alltid kärleken du fyller i mig
Du får aldrig glömma att du är hon som får
mig att gå flera steg vidare
För jag har aldrig upplevt denna kärlek tidigare.

Dina ögon är så vackra jag faller varje gång
Blicken så intensiv så het så lång.
Jag vill för alltid vara din
Och jag vill att du alltid förblir min
En framtid där du och jag tillsammans
går igenom livet
Älska leka söka och aldrig
ta varandra för givet.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-06 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby