Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade, du väckte min själ.

 

Jag minns dagen,

 

då jag mötte dig.

 

Det var en dag,

 

som inte liknade någon annan.

 

Det var den dagen.

 

Ja, den dagen,

 

 då min min själ vaknade till liv.

 

Jag mötte dina mörka ögon,

 

fyllda av ljus.

 

Jag kände din närhet,

 

trots att du inte var bredvid mig.

 

Jag tittade upp

 

och mötte din varmaste,

 

ömsintaste

 

och ljuvligaste blick.

 

I dina ögon läste jag,

 

att jag var underbar,

 

den vackraste du mött,

 

och du log så sött.

 

Jag ville lära känna dig.

 

Jag ville bara vara,

 

vid din sida.

 

Älskade,

 

 älskade, du väckte min själ 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 1036 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2011-02-07 17:54



Bookmark and Share


  M:tin
Va fin!!!!!!
2016-05-11

  Jonas Hagén
Här finns nog en sorgeförlösare, med sprudlande
glädje tårar, mycket bra så.
2013-09-09

  Rozsi.kovacs

otroligt vacker
2013-05-25

    Sandra-Linnea
Vilken vacker text! Känslosamt och vackert, den kändes verkligen i hela kroppen..
2012-11-22

    ej medlem längre
bara njuter
2012-10-18

  Michaela Dutius
Mycket vacker och poetisk
2012-08-07

    Birgersdotter VIP
så underbar.bokmärker
2011-08-26

  boxmark
Oj vad du är duktig! helt otroligt vad bra du skriver. Du berör verkligen. Jag känner igen mig! skit bra :)
2011-05-26

  Stjärnöga
Ljuvligt vacker..
om en kärlek
så oändlig..
2011-04-28

  issac.a.m
Bokmärker..
2011-04-02

  Nattsuddan
O, så härlig. Den här känns igen, det hände mig nyss och du sätter ord på de känslor jag själv försökt formulera. ^^
Tack
2011-03-23

  Rickard Eriksson
Du kan verkligen beskriva en sådan händelse...
är det en dröm eller ditt liv?
2011-02-14

  Känslovarm
Otroligt fin, berör djupt.
2011-02-07

  Julio VIP
Fin och vacker indeed:)
2011-02-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbar dikt om själens pånyttfödelse/uppvaknande genom kärlek.
Jag blir varm av dina sköna ord.
2011-02-07

    Ken Cassel
Bra skriftat Ninania!
:)

Kramar!

Ken
2011-02-07

    ej medlem längre
Ja mycket vacker..gillar denna.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP