Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt själs krig, mitt hjärtas sjukdom

Jag e skadad, som ett sår från en hård strid..
känner mig sjuk, en obotlig sjukdom som saknar medicin
Jag vet inte vart jag ska ta vägen, inget sjukhus kan göra mig hel...

Antingen tar det död på mig eller sker ett mirakel






Fri vers av Nike_Victoria
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria