Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magkänslans kompass

Tänkte att det kanske fanns
där under

glasblåsarstarka lungor

och en kropp av massiv åtrå
omslutande som ett himlavalv

som i vilsna pojkars
återhållsamhet
en nakenhet
att varsamt vaska















Fri vers av Agnes
Läst 774 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-06 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och sensuellt
2011-08-25

    Trast
Mycket mycket fint.
2011-02-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönlirat språkbruk
2011-02-06

  ia VIP
just nu, där jag är, blir dina ord
starkare än någonsin.
kanon bra
2011-02-06

  Micael Axelsson
Blir varm när jag genom diktjaget förnimmer det jag skådar, och enbart följer med i magkänslans tysta ström då den leder mot möjlig magi. Orden leder mig framåt, och leder mig till det jag ser, där inuti.

Vaska, vaska, hoppas det hittas mer än aska! Mysigt härligt!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes