Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ständiga syndaren

Förlåt för att jag glömmer att Du ser allt jag gör.
Snälla låt mig ångra mig innan jag dör.
Du är den, som Förlåter allt,
Men när man syndar, så känns det kallt.
Förlåt för att jag vänder Dig ryggen och går.
Fastän det är Du som läker mina sår..
..Endast om jag bara återvänder till Dig.
Så kommer Du att Förlåta utan att ens bry dig.
Men de som har vänt Dig ryggen och inte bryr sig.
De är fiender till Dig men även till mig.
Tänker de inte på att Du Förlåter mycket synd?
Även synder som väger mycket Tungt.

Du är dig själv nog & behöver inte Nån!
Det är vi som behöver Dig för att rena oss som,
som de rättfärdiga som inte misstar om Din Nåd.
Vi måste återvända till Vår Herre, för alla har råd!
Du behöver inte vara rik för att återvända till Han,
Så gör det Nu, medan du Kan.




Fri vers av Ömer Dölek
Läst 393 gånger
Publicerad 2011-02-07 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ömer Dölek
Ömer Dölek