Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon dag kväll

Morgon. Snubblar fram, som om fötterna ser virret i min hjärna.
Gör det jag ska och hoppas på bättring.
Somnar och tror att du ligger bredvid.
Vaknar. Blir besviken. Röker&tvivlar.

Dag. Tvivlar på mig, tvivlar på livet.
Står bakom någon som ser ut som du i en rulltrappa.
Magen knyter sig + andnöd.

Kväll. Te ensam. Säng.
Blir utbjuden. Hundrafemtioelfte gången. Vissa fattar verkligen inte.
Tackar nej. Kan inte förklara.











Du ger tvetydighet en helt ny innebörd och dimension.




Fri vers av Känslovarm
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-07 11:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väl skriftat..tyckte om
2011-02-16

    ej medlem längre
Snyggt upplägg.
Gott tempo.
Gillar.
2011-02-07

  Ninananonia VIP
Så bra beskrivet.
Om obesvarad kärlek.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm