Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakuum och ash ra tempel

ibland blir det ljust på mornarna nu
det är snön som berövar världen från sitt ljumma mörker
jävla snö...
ekande gitarrsekvenser från 70-talet
det finns några saker som bringar lugn
psykedeliskt, psykotroniskt
är det ett ord?
dom visste förr men vi glömmer för gärna och ofta nu
man äter inte
man sover inte
och vakuumet inuti växer
anpassar sig till vakuumet utanpå




Övriga genrer av tonsoku
Läst 674 gånger
Publicerad 2005-12-12 09:07



Bookmark and Share


    Bilo
Jo d ä jag igen, glömde ge
dig ett omdöme. Här kommer det!
2005-12-28

    Bilo
D finns få saker jag absolut älskar mer
än ditt sätt att pricka verkligheten!
Varje individs perception om verkligheten
är helt olika och givetvis välkomnar jag alla
olika uttryck människor låter sina känslor ta.
Eftersom vardagen är den vanligaste av
världar vi lever i, kan det lätt bli ett uttjatat
ämne, därför är det alltid lika uppfriskande
med individer (som du) som på ett originellt
sätt skildrar vardagslivet. Jag känner starkt
för det du skrivit eftersom orden du valt är
högst aktuella bl.a för den verkligheten jag
befinner mig, och (sorgligt nog) befinner sig
många i samma "sörja"/ bliss.
Jag blev oerhört berörd! Du lyckades få mina
stormyrande tankar om detta ämne att landa och
äntligen ta konstruktiv form.
Tack för det!
/bilo=)
2005-12-28

  Smultris
Jag blir lite ångestfylld av dina ord... mörk och svart inuti...
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku