Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindens melodi

Vinden blåser
rufsar om håret
där hon går gatan fram.
För henne spelar vinden melodier
som ingen annan hör.

Trädkronorna vajar,
böjer sig mot henne,
bugar,
bockar.

Drömmen inom henne är blott bara en dröm.
Hoppas,
tror,
lever varje sekund.
Tar vara på livets dagar.

Hoppas,
tror,
vårdar ömt livets melodi
trär den på en silvertråd gjord bortom mångubbens land.

Skör melodi spelar vinden,
endast för henne.
Ta vara på allt det vackra
ta vara på livet.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 767 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-02-07 21:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin..är vindens melodi..
2016-04-28

  soligajag_1 VIP
Det är nästan så jag ser dig gå där i vinden och håret rufsas till av vindens mönster. Älskar dem sista raderna att ta vara på livet och dess vackra som finns därute.
2016-04-20

  Ronny Berk
vinds vackra melodi som vacker poesi; gott så att den spelas just för henne, den utvalda
2015-04-26

  Janne
Så fint skrivit
inkännande ord
om livet

"Ta vara på allt det vackra
ta vara på livet."
2011-02-09

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77