Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag.


På radion spelas det musik

Idag var en sån dag
då det spelades bra musik
på radion
tänk.

Och det dammade betong.
Och solen sken
men kallt, och Sushi
med Wasabi.

Trevligt
men trött
på jobbet
idag.
För jag tänker
på allt
på vad?

På musiken på radion
som säger mig
att jag är färdig med att tänka på dig
på allt.
Och glad för att.
Och sur
och trött.

Men är inte helt färdig.
Alltid ett band, som inte går att klippa.
Behöver en vassare sax eller kniv
men har inga.
För dom är fast
i mig.

Och på radion spelas ingen bra musik längre..






Fri vers av Johnny D
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-08 17:24



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
varför har ingen kommenterat denna rysligt fina text?? jag gör det nu :) applåder! :)
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D