Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tvåsidighet

Tiden är oändlig, oberoende och pålitlig
tiden är det vi konsumerar mest av
tid är det vi hör, ser och känner
tiden är konstant och är den mest följsamma
kompanjon vi har i våra liv

Trots det så känns det som för varje sekund som går
förlorar jag den och som att jag är en förlorare mot den




Fri vers av DC
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-08 17:32



Bookmark and Share


    AA VIP
Det kanske är därför alla säger -"jag har inte tid". Det är lättare sagt än gjort att stanna upp och baara vara i nuet och låta bli att tänka på tiden. // AA
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC