Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslokrock

skymningstimmen rymmer
lämnar dagen bakom sig och försvinner in i natt och någonstans där emellan vaknar uven i berget mittemot och tutar in våren här i februaribörjan.
just som nymånen prålar och Jupiter stilla skådar lilla Irisens flykt i rymden och morfar bland fällar framför huset njuter ugglelåt.

uvmusik är under
och under är att ana viskandet från flydda själar
när ljuset i skymningstimmen stillsamt suddas ut.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-08 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På något sätt inger din text frid.
2011-02-10

    Melona
jag älskar ditt ljuva vemod och poesi. så otroligt vackert.
får jag med plats?
2011-02-08

  Line W
Så ljuvligt vackert och berörande!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP