Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu!

Jag vet ju att du alltid är där för mig
Du har ju faktist sagt att du älskar mig!
Jag har varit dum och förträngt mig själv
I mitt lilla innre där du inte känner mig
Jag vill så gärna vara hos dig
Kan du nånsin förlåta mig?
Vill du lära känna mig?
Älskar ju dig!




Fri vers av Majsan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 23:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
enkelt o rakt, därvid givet o bra
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Majsan