Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän

du ägde solen
ditt ljus trängde igenom
min död

svarta hålet kunde inte
sluka mig

det gled tyst undan
försvann in i en annan
galax

så delade du
din andning med mig
smekte mitt inre

fyllde mitt blod
rörde mitt hjärta
med din existens

du fanns det för mig
i livets mörkaste tid

tiden har gått
jag ser dig inte mer nu
men den kärlek som
föddes där i "dået"
är för evig

endast fyra bokstäver
innehåller ordet tack
betydelsen ryms
i oändligheten































Fri vers av Elwania
Läst 574 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-02-09 10:03



Bookmark and Share


  walborg
En underbar text att läsa
2013-03-05

  La Magnólia VIP
Mycket vacker .. så kärleksfull, tacksam och med lite vemod ...
2011-02-24

  ULJO
Vackert och vemodigt.
2011-02-16

    ej medlem längre
Livsavgörande möte
och solar tänds
stark!
2011-02-13

  erkki
Låter som tacksamhet över en förlorad kärlek. Det känns synonymt med stor generositet. Verkligt fint!
2011-02-12

  Ninananonia VIP
Djupt och vackert.
T A C K !
2011-02-12

  En strimma av guld
En tacksam känsla och vackert beskrivet om kärleken.
2011-02-10

    ej medlem längre
vemodigt, vackert och fyllt av tacksamhet
2011-02-10

    glasa VIP
här ryms stor varm
tacksamhet


evig

god


att läsa
2011-02-10

  Svartsilver
usch denna gör ont att läsa

hoppas det bara handlar om ett diktjag.

men det är väldigt vacker.
2011-02-09

  Janne
Så fint skrivit
verkligen inlevelse
i dina ord här
berör mig med
välbehag
2011-02-09

  M.A.J.R
Finemang! Bra skrivet! ^^
2011-02-09

  poetryGirl
faschinerande
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania