Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRYNING

Dis över sjö och
hagmark,
i vassens dunkel
rördroms huuuuu.

Tystnad stillhet
solstrålen ila,
mellan höghusen
en diskant hörs pila.

Rådjur tuggar,
humlorna jobbar,
ingenting stör
i gryningens
tidiga vila.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 667 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-09 10:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
rördromen vacker är på bilden
2019-11-04

  Katarina O´Nils Franke
Vackert! Mycket effektfullt med onomatopoetiska inslag.
2011-02-09

    Max Poisé
Stormtrivs i gryningen. Gillar detta och du får fram känslan så rätt här. Bra diktat!
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar