Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

övergången kan inte fastställas eller fixeras
ett förlopp bryts inte av nästa utan pågår skuggat paralellt
samtidigheten kan åskådliggöras med en särskild bild
eller lika väl i en bild slumpen väljer
jag kan just se gryningljuset väcka strandgräset
fågeldun som bränts fast på stenar penslar havsbrynets vind




Fri vers av Per-Gunnar Kramer
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-12 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Kramer