Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paus



har tappat orden
de flödar inte längre som förr
tröttheten dödar kreativiteten
vill bort ifrån verkligheten
bli barn på nytt
ta en paus från alla måsten




Fri vers av mariasan
Läst 401 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-09 21:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-02-10

  Johnny D
Ja, visst önskar man att kunna leva en så okomplicerad tillvaro som barndomen innebar på nytt ibland..
2011-02-10

  Julio VIP
Glöden försvinner, passionen försvinner. Men det kommer tillbaks..oftast
2011-02-10

    ej medlem längre
Mmm, väl spunnet här,
"bli barn på nytt" kanske är just
vägen hem igen,
vägen till orden.
Tänker på livets flod när jag läser..
2011-02-10

    AA VIP
Vem vill inte det ibland. Bra. // AA
2011-02-09

  Bibbi VIP
Hoppas Du repar Dig igen...
2011-02-09

  Maiah VIP
Ibland känns det så där...tomt...men plötsligt händer det och så flödar orden igen...
Det är nyttigt att backa och pausa då och då.
2011-02-09

    ej medlem längre
Känner igen det där..men tro mig, orden kommer tillbaka
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan