Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dans....

häl tå tå
häl tå tå
qiuck quick slow slow
bak tillbaks sidan håll


Nog är väl det en beskrivning av livet...
stundom upp annars ner
ibland rusar det förbi för att sedan helt stanna upp
och ge tid till att lägga vikten vid andra saker
ibland hamnar man i otakt, baktakt och framtakt...
men vad spelar det för roll...
tillslut hamnar man i samma takt som sin parter,
eller med me myself and I.

Men tillslut har man en takt... och man vet när hälarna kommer, eller när det kommer snabba steg eller lite långsammare, och du har tillslut lärt dej när det är dags för rumba och när du ska lägga vikten på andra benet och fokusera på andra saker.

Livet är en dans.
Med eller utan partner.




Fri vers av sachie
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie