Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridåerna växer omslutande innesluter och till slut

Dold i lufthavet
det enda nuet för nu
där, gömd i min imiterade spegelbild
min oeniga montering som ska återge en själ
och ofrivillig alstring av livstecken
en förbindelse till ögonblicket
något att inbillat älska
något som ljuder, rör sig
något som ger sken av att finnas till

finns blott urladdat patos, frenesi
en urgröpt kvarleva
lämnad kvar från epoker då
var dag var som att födas
då plågorna i jorden
var en strapats i den bottenlösa atlanten
trevande som slog ut i avfyrning
i förökning
som grodde ådror av solen, vattnet, stormarna
inuti någonting som var jag




Fri vers av veritaserum
Läst 414 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-10 00:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2012-11-20

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet, du förmedlar en känsla som är gripande, jag kunde enkelt hitta mig själv bland dina ord, helt underbart gripande skrivet! :)
2011-03-11

    tehdog
jarå, lekfullt och inspirerande, 'urladdad patos, frenesi' ja visst.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

veritaserum
veritaserum