Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

 

När orden kommer skuttande

mot mig

som rådjur på fältet

ett och ett

och sedan flera på en gång

några stora

några små

läser jag

in i dem

vad du

vill

säga

till

mig




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 12:18



Bookmark and Share


  stenhur VIP
En insikt om ömsesidigheten i vårt förhållande till språket är en grundval för poetiskt skapande. Liknelsen med rådjuren är fin!
2011-02-17

  doraedsäng
Hur kan du veta det? Jaha du läser in dem, orden.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström