Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt spel

Ljug inte!
Visa vem du är
våga prata och
göm dig inte som
en hyena.

Rörigt, vimsigt
och bara så
sjukt för att
få spela ett spel
med hög insats.

Huvudet värker
magen skriker
frågor om varför
om och om igen

Utan något svar
växer lögnen och
allt bara snurrar
som en virvelvind

Inga frågor, inga svar
bara krav om full uppmärksamhet
som bidrar till ångest och
vrål.
Respekt, vad är det?

Tårar och åter tårar för att
spä på lögnen som blir
en sanning.
Ont om tid bidrar till
försägelser
och tomma ord, som
viskar LÖGNENS härliga
visa.

Då inget mer kan hittas på,
faller allt. Öden och död drass
in, så uppmärksamheten bevaras
tills man ej orkar mer.

Ett tomt adjö utan förklaring, utan
förlåt, detta vidunder bara snurrar mot
nästa mål.





Fri vers av Filosofen2
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2