Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beställningen

"Hej, kan man beställa en man här?"
"Vaddå?"
"M, så som man beställer mat."
Kvinnan i andra sidan luren undrar säkert vad denna fråga innebär. Nyfiket lyssnar hon vidare.
"Beställa en man?"
"Ja, för när jag kommer till en restaurang, beställer jag bara det bästa. Om jag beställer mat som inte är så gott, låter jag det vara nästa gång."
"Hm menar du?"
"Ja, varför är det så att även om jag inte passar ihop med en viss sorts killar, så tar jag ändå samma sort hela tiden."
"Hm, ja det är väl för de lockar dig."
"Ja, men nu vill jag beställa en annan sort.."
"Detta låter ju kul, så varför inte," svarar hon och ler lite.

"Han ska vara glad, positiv, kunna le och vara avslappnad med mig, sen passar det bra om han kan möta människor och inte kommentera allt som är fel på dem. Bra kvinnosyn, beundra mitt sätt att prata, vilja ta del av mitt inre själsliga liv. Överraska, uppvakta, bjuda ut och kunna ta en picknick ute i det gröna, våga visa sina mjuka sidor, samt sätta upp lite regler. Trohet och känslan att vilja höra ihop."
"Oj vilken man!"
"Mmmm, han som finns i min fantasi."
"Är det något mer?"
"Ja, han får gärna ha klädsmak, en känsla för både hår och kropp, som väcker lite nyfikenhet."
"Wow, ingen sån finns."
"Pirrig jag blir nu hihihi..."
"Vågar du beställa mer?"
"Jaaaaa, romantik, passion, erotik, som väver samman den djupa kärleken som växer och bildar en djup trygghet att veta man har varann."
"Ojojojojoj finns verkligen såna?"
"Jag beställer ju en sån, så när kommer han hem till min dörr?"
"Ja, jag säger såhär, honom finner du när du vågar släppa ut honom ur din dröm.




Fri vers av Filosofen2
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2