Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid ett slut så finns alltid en början


Livets innehåll är inte bara ljuset

Tårar fyllda av sorg

minnen likt en film

visar sig framför mina ögon.


Tårar fyllda av sorg

rinner sakta sin väg

bort från mig.



Jag ser ljuset långt där borta




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 534 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-10 19:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Jag hoppas med dig och tillsammans så blir vi starkare
2011-02-23

    ADI Nehlin
vackert..hoppingivande
2011-02-15

  Elwania
ja vid slutet finns alltid en ny början
kloka ord
2011-02-11

    ej medlem längre
Hoppfulla är dina rader. Fint skaldat!


"Jag ser ljuset långt där borta

det ger mig hopp om min framtid."



@nn
2011-02-10

  Bibbi VIP
Hoppfull trots allt.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld