Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ögon som möts, två läppar som kysser

Tystnaden lägger sig
Ögon som möts
händer söker varann

Närmare och närmare
så kropparna möts, men
litet mellanrum ändå

Tiden stannar
ruset i kropparna
växer innan...

Händerna flätas samman
hettan växer och snurrar
runt.

Sakta närmar sig läpparna
och förenas i en mjuk
kyss, som öppnar längtan

Händer som trevar innan
kontroll släpps totalt
och fångar upp hungern

Magin fångar upp stunden
dofterna blandas, åtrån,
längtan, hungern

Längtan efter mer...

Kyssarna formar stämningen
öppnar upp hela universum
stjärnfall singlar sakta ner
förtrollar stundens hetta

Hett undersöks kropparna
med händer, munnar sinnen
kärleksört slår ut, näktergalen
kvittrar nu på sin gren

Åtrån växer mer, som en urkraft
kommer hungern forsande genom
kroppen...

Långa heta djupa kyssar tungor
möts och leker medan njutning
vävs in med öppna rop och
vilda djud.

Porten öppnas långsamt
till paradiset långsamt vävs
ångorna med lusten
som aldig vill ta slut.

Heta kroppar möts i en djup
förening, långsamt njuts
alla följsamma rörelser tills
älskogen fångat upp båda
i en vild vandring in i
lustens njutning...

Ljuden från älskogen får
änglarna att spela harpa
tills varje del av lustens
rum utplånats och
den gemensamma föreningen
då explosionen sker...

Tiden upphör totalt och
alla hämningar är borta,
den blyghet som fanns är
nu utplånad och borttagen

Nakenheten ger njutning,
inget är omöligt. Kyssarna
är nu så ljuvliga och smaken
av lustens safter svämmar
över i en åtrå som bara växer

Gryningen visar varje liten
del, trött leende möts blickarna
medan handen smeker
den nakna mjuka hud, som
sammetslent glänser i solens
första strålar.

Lyckliga ögon, munnar
som åter igen möts
formar en varm rytm utan
ord utan bedjan...




Fri vers av Filosofen2
Läst 549 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-11 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2