Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


"Ängel, jag älskar dig"





Inte är det väl möjligt
att du varit död
i över ett år?
det var ju alldeles nyss
som du tog min hand
vid köksbordet -
precis när vi tog påtår
av kaffet

då när jag mötte glittret
från dina bruna
pepparkaksögon
medan din ljuva stämma
uttalade orden

"Ängel, jag älskar dig"...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-11 10:25



Bookmark and Share


  Veronic@
Vackert & berörande av någon man saknar!
2011-02-18

  Katarina O´Nils Franke
Vacker, stark.
2011-02-11

  Line W
Nej hur är det möjligt? Vackert och kärleksfullt.. Varma kramar till dig!
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert, berörande.
2011-02-11

  sulimaa
Kraam!!
2011-02-11

  Yrre VIP
Nej, tid har sitt eget liv har jag märkt. Stor kram.
2011-02-11

  ULJO
En sådan varm och härlig hyllning till din älskade som ser på dig från himmelens ruta.
2011-02-11

  Nina Nightwish
Så vackert och berörande, får en klump i halsen..
2011-02-11

  Peter Olausson VIP
sorg och saknad - men så vacker och innerlig poesi. Tack för läsningen.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen