Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt solen i din själ

tveka inte att
låta solen i din själ
skina trots mörker




Bunden vers (Haiku) av Nicklasb
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-11 10:27



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tack!
2011-02-28

  Svartochvitt
trillade in på poeter lite av en slump, och blir så glad av att se att du fortfarande skriver! Fint, som alltid!
2011-02-21

  Linda Gustafsson
Fint!
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb