Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden är platta

 

Ur dessa tvådimensionella krumelurer

kontrasterande mot en bakgrund

streck och kurvor

prickar och slängar

bildas tecken

som står för

ljud som

kan formas av en mun

eller i ditt inre

men inte förrän

du ser dem

är de platta

livlösa

 

Det är du som

ger orden liv

 

bara du

 

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-11 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström