Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Den väg som är bäst för mig




Dina steg
tystnade så tvärt
aldrig mer något glatt
"Hej min ängel" -
ord du så ofta
uttalade

och den där kyssen
på min kind

vart tog den vägen?

inga tårar kan få
dig tillbaka
ingen längtan i världen
kan få dig att åter
hålla min hand

men älskade ängel

jag vet att du för alltid
fortsätter att
gå bredvid mig
och visa den väg

som är bäst


för mig
















Fri vers av Junitvillingen
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-11 14:15



Bookmark and Share


  Järnkatten
Han lever ju, i dina ord och i ditt sinne. Den strålar av värme.
2011-02-17

  ULJO
Så underbart skrivet.
2011-02-14

  Bringebruden
Förtröstan....
2011-02-13

  Ninananonia VIP
Ja fint!
:)
2011-02-12

    ej medlem längre
Skimrande vackert, mitt i all tragik
2011-02-11

  Line W
Ryser när jag läser detta. Så starkt och vackert!
2011-02-11

    Ken Cassel
Starka varma känslor!
Fint skrivet av dig, Anitha!

Kram

Ken
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen