Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangon av tårar


Tårar faller i dunkel
tillsammans gråter vi i takt
luften är spänd och kropparna unga
hjärtat bultar sorgsna melodier på din tunga

Här viskar vi vårt inre
delar en silversorg
talar i en enighet
och världen stannar i vårt sinne

Förändrad är vår ton
och synen utan slöja
där döljs inte känslan
vi andas in varandra

...

Fingrar flätas som tröst
tårar för själens ögon
löften är hjärtats röst
jag ser rakt igenom dig

Vi smälter kärlekens varma vatten
Där är skalet fallen
vi andas in i natten
Där står hela du

För alla ord du sagt
En rytm som får oss i takt
Själen stegar in i vår dans
Älskling tack för att du gav oss en chans








Fri vers av mamma08
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-11 15:22



Bookmark and Share


  F.
Känner igen mig. Du skriver så målande och innerligt. Fint!
2011-02-15

  Grubbelmia
Fastnar redan för rubriken. Studsar sedan till när du skriver: "Tårar faller i dunkel - tillsammans gråter vi i takt". Jag liksom ser det framför mig... och känner det. Tack och kram! /Grubbelmia
2011-02-12

  Katarina O´Nils Franke
Lite ledsam - vackert med silversång. Bra skrivet.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08