Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dagen har varit en städedag....


Dags att göra vid mig

Några vänner kommer till mig ikväll... Jag har pecis duschat och har handduk om mig och om håret... Usch måste noppa ögonbrynen, men det tar bara någon minut.

Vad ska jag ha på mig?
Städig fråga.

Kanske kjol, blus
jeans linne
vet inte, ska välja snart...

Måste borsta håret och sminka mig;)....

Jag vet inte om jag plattar det idag....

Det blir nog min kjol med rutor jag tar och svarta leggins.
Vad ska jag ha till det?
Hm
Ja blir nog en av mina fina blusar.

Sen får jag inte glömma parfymen... Det blir kvinnokroppen, en ljuv doft som sveper omkring då jag går...

Mmmm nu har jag valt...

Ska se så jag hinner innan de kommer.

hihihihi nu blir det kul att dricka lite vin och glamma med tjejerna:)....

Värmeljusen tänds och gardinerna fångar ljuset...

Vad är bättre än en tjejkväll som inte är planerad....





Fri vers av Filosofen2
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-11 17:11



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2011-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Synd att man inte var spegeln...
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2