Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn livet, känn dig själv

hur kan du känna

vad som är skönt

vad något är värt

innan du

 

fallit tungt ned i marken

känt gruset mot din kind

den hårda asfalten

såren som river

innan du

 

hört tystnaden

som uppstår

när ingen finns kvar

och allt ekar tomt

hur kan du säga

vem du är

 

innan dess

 

 

 

 

 




Fri vers av Tillbringaren
Läst 350 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-02-11 21:31



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Riktigt bra!
2011-03-04

  yta
yes!!! så bra
2011-02-21

  pixter
vacker komponering av självkännedom i livets hårda skola...
2011-02-15

  Bevingad
bokmärkt! Sjukt bra budskap och riktigt bra förmedlat!
2011-02-13

  Pot Pourri
Dagens 'rätt-in-i-solar-smocka'! Märkt & nerpackad i ryggan :) Topp!
2011-02-13

  firefire
oerhört sanna ord i denna ,starkt och äkta känns det! bra!
2011-02-12

  kir
så strålande bra att jag ryser
2011-02-12

    priscilla
bra dikt:)
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren