Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill flyga


Jag vill flyga, med mina egna vingar. Mot himmelska höjder och djupaste dalar.

Med mina egna, stundtals brutna vingar. Låta mig svepas med av en vind.

Uppströms, nedströms. Åt alla håll. Men hela tiden, med mina egna vingar.

Inte styras, inte ledas, utan i allt följa min egen utstakade väg.

Så vill jag. Så ämnar jag.






Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-11 23:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
i och av den egna kraften...inte beroende av någon eller något utan bara för att jag är
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist