Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kanske borde låta Amor vinna...

Jag kanske borde låta Amor vinna…

Men jag slår kärleken på fingrarna

Ger inte upp än

Springer fortfarande lika snabbt

Jag vill inte bli en del av två halvor

Som ändå inte passar med lim

Skava mot varann tills man lär sig passa in

Jag kan laga ihop mig själv när det behövs, få mig själv att le, trivas i mitt sällskap och uppleva spänning i vardagen

Vad kan du erbjuda, som är bättre än att slippa kompromissa ?

Jag behöver inte en följeslagare på vägen, stigen är trivsamt smal och jag har blivit bra på att balansera

Mitt universum snurrar för sakta om jag måste dela det

Och luften räcker inte till

Inte för att jag är snål

Men det blir liksom aldrig riktigt värt det

Att byta en plasthjälte mot äkta frihet…





Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-12 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja visst, ge Amor en chans, men lova mig en sak:
Att du aldrig, aldrig någonsin blir den ena av två halvor!
Lova att du aldrig slutar vara hel i dig själv!

Men två hela, DET kanske kunde vara någonting?
Visst, jag vet, den sorten växer inte på träd...
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen