Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningen



Det är när mitt hår

lägger sig mjukt

i ditt vackra ansikte


när du med

kärleksfulla händer

leker min hud het


det är precis då

som glädjens tårar

faller fritt

över att jag kan känna

mig hel igen



som kvinna

















Fri vers av Junitvillingen
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-12 09:55



Bookmark and Share


  Line W
Underbart!
2011-02-14

  Bringebruden
Vackert....befriande....
2011-02-13

  erkki
Skönt att läsa. Ha det gott!
2011-02-12

  Synx
Insiktsfullt i hettans mitt så att säga.
Gillar den skarpt. Den har en skön invaggande flöde i de känslor och insikter du målar upp.
2011-02-12

    ej medlem längre
Sirligt och intensivt läsvärt
2011-02-12

  Ninananonia VIP
:) Så ömsint och vacker.
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen