Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarisol VI

Ikarus
låna mig dina vingar
att fånga solen




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-12 13:10

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Käre Daidalos!
Varna Vera för flygning
med vaxad vinge!!
2011-02-12

    ej medlem längre
Att komma lite närmare värmen ...
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP