Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Att ge någon ljuset"


Dare alla luce


Den ofödda

bär framtiden i sina ögon

Bestämd att få ge ljuset

en chans

Våren knoppar sig

inom mig




Fri vers av beam72
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-12 16:02



Bookmark and Share


  berxper
Hoppas att sötnosen blir lik sin mor!!
2011-07-28

  Linda CH VIP
Underbart skönt skrivet!
2011-06-14

    J. Herward
Wow, den hör texten ger ringar på vattnet och många betydelser på samma gång.:) ett liv för ett liv.

Applåd!
2011-03-07

  berxper
Så spirande och vackert!
2011-02-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt och vackert poetat. =)
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

beam72
beam72