Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens sken av gnistrande glimmande magi

Ni kom till mig då jag var
klar, festen kunde
börja.

Musik
sång
muntra skratt

I dimman vi vandrar
bland sprit
och cigaretter
kom samtal
om liv och nöd

Ut i taxin
vi nu ska åka
ner mot stan

Skrattet klingar
timmar flyter
och många unga
vi ser vilt utforskar
vad livet kan ge.

Ungdomens glans vidrör
min själ. Charmiga unga
ansikten ler då ögonen glittrar
och tänderderna gnistrar
Ni tror på kärleken, på den kraft
er känsla ger.

Då ni går stannar jag för att
åter befinna mig i vuxenvärldens
lugna vrå. Sätter mig och lyssnar på
det prat ni har...

Vi går vidare mot den pub vi nu ska
dansa... Våra ben har så mycket kvar
att ge.

Nu tiden bara rusar, skratt och
glam vi nu ger. Lyx och glamor
ögon som tindrar. Sucktande
längtande visar nu männen
sin prakt...

Då musiken slutar försvinner all
magi...




Fri vers av Filosofen2
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 12:31



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin betraktelse av en festkväll med förväntningar. // AA
2011-02-13

  Kim VIP
Ja håller med dig, musik och dans i kroppen är magi!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2